Przeskocz do treści

Pilates, sebuah gim yang menarik dan luar biasa untuk duduk-duduk

"Gaya kami mendedahkan bahawa peningkatan berat badan tidak mencadangkan bahawa fisiologi dari orang-orang yang menjalankan pasti tidak beroperasi dengan betul atau bahawa mereka bingung dengan keinginan untuk rasa manis.

Fikiran beroperasi sepenuhnya, tetapi ketidakpastian mengenai bekalan makanan menetapkan maklum balas maju untuk mengambil berat ", menurut saintis . Cara menurunkan berat badan tanpa risiko terkena kesan 'yo yo' ini?

Pakar-pakar kami membincangkan anda setiap perkaraPanduan tetap tidak berubah. "Titik yang paling baik untuk mengurangkan berat badan sebenarnya adalah untuk mematuhi pelan diet yang seimbang." Kerja-kerja kami mencadangkan bahawa mengambil sedikit di bawah anda harus, senaman, dan senama.

Pakar-pakar kami membincangkan anda setiap perkara

Pakar-pakar kami membincangkan anda setiap perkaraFzikal sebenarnya lebih banyak kemungkinan besar untuk membantu anda mencapai berat badan yang sihat daripada mematuhi rejimen diet rendah kalori, "mereka menentukan . Yaaa Pindah kekal teknik yang boleh dipercayai terbaik untuk mengurangkan.

Berat badan di sekitar perut degil, selagi anda mengehadkan penggunaan lemaknya. Ya, tetapi bagaimana untuk memperbaiki senaman sehari-hari serta diet?

Pakar-pakar kami membincangkan anda setiap perkara. Kunci dari keberkesanan untuk mencairkan lemak badan, ini adalah perpaduan di antara reaksi diet kurang kalori dan kos tenaga tambahan .

"Jika anda hanya mematuhi pelan diet rendah kalori, anda akan menumpahkan sebahagian besar lemak subkutaneus, tetapi jika anda melakukan senaman, anda akan menumpahkan sebahagian besar lemak intuisi," ujar.

DOCTOR Martine Duclos, Utama Pasukan Perubatan aktiviti sukan, CHU de Clermont-Ferrand. Berpindah untuk mencairkan. tisu lemak di sekitar perut . Sistem badan merembeskan agen-agen hormon seperti adrenalin.

Dan juga noradrenalin yang akan mempromosikan sel-sel tisu lemak semasa anda bersenam. Perut lemak berlebihan agak sensitif terhadap pemberitahuan ini, lebih besar daripada yang menempel pada paha atau punggung. Dia akan bertindak balas dengan menghidupkan.

Lipolisis - mengosongkan tisu-tisu lemak-badan ini, membawa cecair lemak. Ritme: untuk menjadi berkesan, pasukan kami perlu beroperasi dalam ketahanan untuk mendapatkan kuasa, jadi lemak lemak; dan meningkatkan ototnya untuk menolak gula darah serta orang ramai.

Panduan tetap tidak berubah

Bertujuan: sekurang-kurangnya Tiga Puluh Minit berolahraga, 5 peluang setiap minggu, berpecah di antara kardio dan latihan kekuatan . Untuk membina otot, Emily Martineau, rangka kerja teknikal serantau kepada Perikatan Perancis dari senam relawan dan juga pendidikan jasmani (aktiviti sukan - health.fr), memanggil.

Pilates, sebuah gim yang menarik dan luar biasa untuk duduk-duduk. Program akhir untuk jam (atau dua kali Thirty Minutes) . Untuk berfungsi dengan ketahanan, ini memberikan perjalanan cepat, menyelam atau bahkan berlari dengan biaya yang cukup untuk menjadi sedikit terengah-engah.

Selain menangani lemak yang tinggi, jurulatih kami mencadangkan kepada HIIT (instruksi tempoh kekuatan tinggi) dalam bentuk latihan fizikal yang singkat dan pendek. Sebagai contoh, Sprint 30 saat, kemudian 30 saat joging; atau bahkan di kolam renang.

30 saat dada di pangkalan, selepas 30 saat dari belakang yang tenang. Pasukan kami memperoleh kadar paling kurang 10 minit. Jika anda sebenarnya sukan: dua sesi dari Pilates + satu set dari HIIT atau jogging. Jika anda agak tidak aktif: sesi Pilates + rawatan HIIT atau berjalan lancar atau berjoging .