Przeskocz do treści

Deposit kurang lemak lebih baik diputuskan

Sekiranya pakar kami mengikuti kursus itu dengan serius, hasil pertama perlu ditemui selepas sebulan di sisanya dan pinggang," kata Emily Martineau. Pasti tidak boleh dihalang jika, pada satu ketika, anda mempunyai kesan untuk menjadi basi. "Untuk menghilangkan bijirin yang berpaut, dapatkan rawatan kardio.

Ambil lebih banyak berat jika anda ingin melihat MUSCLE ABDOMINAL anda", menasihati Emily. Sebelum kembali ke sukan ini, ini mungkin berfungsi untuk membuat ujian daripada percubaan terutamanya jika anda sebenarnya seorang lelaki berusia lebih dari.

45 tahun atau seorang wanita berusia lebih 55 tahun dan juga anda mempunyai peribadi atau bahkan silsilah dari serangan jantung lalu. Ini doktor anda untuk menentukan . Dan juga jika anda tidak suka sukan?

Dan juga jika anda tidak suka sukan?Proses mudah berjalan pada kos sederhana mengaktifkan proses metabolik yang bermanfaat. Berjalan-jalan di dalam hutan, perjalanan dengan basikal, mempunyai tangga ... Apa sahaja kecemerlangan! . Makanan yang betul untuk memusnahkan perut . Ini bukanlah untuk merancang pelan diet yang melampau tetapi untuk.

Dan juga jika anda tidak suka sukan?

Meminimumkan lemak untuk sentiasa memelihara mutlak yang paling berharga . Daripada karbohidrat untuk menjauhkan diri dari puncak insulin darah: apabila ini menyerap produk manis, sistem tubuh menghasilkan lebih banyak insulin darah, yang mengambil bahagian dalam simpanan lemak.

Karbohidrat, permukaan gaya, hadkan sensasi ini . Serat untuk memperlahankan penghadaman daripada gula-gula: "hanya diambil dalam, mi dan juga beras diaktifkan lonjakan dalam insulin darah."

Untuk menjauhkan diri daripada gangguan ini, menggabungkan serat: 20 hingga 30 gram setiap hari, "ingat Damien Galtier, pakar diet. melakukan ini, penuh dengan buah-buahan dan sayuran mengikut kehendak . Membuat protein jisim otot: protein "kurus" yang sihat sebenarnya terletak pada ikan, beberapa daging (ayam ...), bijirin dan irama .

Deposit kurang lemak lebih baik diputuskan. Ahli kami mengehadkan mentega, keju serta potongan sejuk untuk menumpukan perhatian pada lemak sayuran asid lemak omega-3: minyak badam, rapeseed .. . Penggunaan yang lebih rendah daripada alkohol.

Apa sahaja kecemerlangan

"Salah seorang lelaki, tisu lemak yang berlebihan pada perut yang degil biasanya dihubungkan juga meningkatkan penggunaan minuman keras," jelas Damien Galtier. Sangat lemak, minuman beralkohol mempunyai. Sebenarnya terhad kepada 3 gelas paling hebat dari wain merah sehari untuk lelaki, pasangan untuk wanita.

Apa sahaja kecemerlangan

Tonton minuman ringan: bekas 33 cl, itu lapan keping gula yang akan disimpan sebagai lemak badan. Pengimbas memberikan kuantiti yang lebih tinggi dari lemak perut yang berlebihan pada orang yang minum sebilangan soda setiap hari.

Tiada plastik di dapur rumah: jauhkan diri dari memanaskan makanannya di dalam ketuhar gelombang mikro dalam petak plastik. Ancaman ini adalah untuk menunaikan beberapa pengganggu endrocrine sebagai.

Phthalates atau bahkan bisphenol (dilarang sejak Januari 2015). Bentuk menu masa untuk menundukkan perut . Damien Galtier, perancangan ini memerlukan kedua-dua perempuan dan juga lelaki. Jumlah kuantiti mungkin sesuai dengan tahap dari penekanan fisik.